Bedrijfsontruiming in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Een bedrijfsontruiming kan een zware taak zijn; daarom staat Unizorg BV uit Zwolle voor u klaar. Ons ervaren personeel heeft veel kennis van ontruimingen op particulier én zakelijk gebied. Wij zorgen ervoor dat uw pand volledig wordt ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Samen bespreken we uw wensen en eisen.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Een professionele bedrijfsontruiming in regio Zwolle

Het kan veel tijd en energie kosten als u zelf de bedrijfsontruiming van uw pand in Zwolle gaat doen. Schakel de hulp in van ons bedrijf om uzelf te ontzorgen. Wij doen het volgende voor u:

  • Kantoormeubilair afvoeren
  • Machines en stellingen verwijderen
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Systeemwanden en -plafonds verwijderen
  • Archief- en datavernietiging

Heeft u een speciaal verzoek? Geef dit door aan ons, want wij proberen altijd aan uw wensen en eisen te voldoen. Een bedrijfsontruiming in Zwolle wordt dus altijd een stuk makkelijker als u van onze service gebruikmaakt. Het is tevens mogelijk om ons in te huren voor kantoorverhuizingen of voor leegstandsbeheer.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over uw bedrijfsontruiming in Zwolle? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door ons te bellen via 06 341 362 65 of door ons een e-mail te sturen via info@unizorgbv.nl. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder met uw ontruiming of andere facilitaire dienst.

Vul het contactformulier in!