Bedrijfsverhuizing in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wilt u de hulp inschakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizing in Zwolle? Neem dan zeker contact op met Unizorg BV! Wij zijn een erkend verhuis-, ontruiming- en transportbedrijf en daarom hét bedrijf dat u optimaal ontzorgt tijdens het zakelijk verhuizen van uw inboedel in Zwolle.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Laat uw bedrijfsverhuizing in Zwolle aan ons over

Verhuizen, of dat nou zakelijk is of niet, het is voor de meeste mensen geen pretje; neem daarom ons bedrijf uit Zwolle in de arm. Wilt u vooraf uw bedrijfsverhuizing in Zwolle een verhuisadviseur langs laten komen, zodat al uw wensen, uw situatie en de mogelijkheden worden besproken? Dat is geen enkel probleem. We maken een overzichtelijke offerte voor u waarin de besproken werkzaamheden voor uw bedrijfsverhuizing in Zwolle staan. Nadat we dit hebben gedaan, pakken onze verhuizers uw spullen vakkundig in, worden deze geladen en ook weer gelost. In overleg worden uw spullen tevens met zorg uitgepakt en klaargezet.

Wij lossen de logistieke puzzel op

Het zakelijk verhuizen van uw spullen in Zwolle kan ineens op uw pad komen, waardoor u snel moet schakelen. Door contact met ons op te nemen, wordt de logistieke puzzel zo spoedig mogelijk opgelost. U profiteert van onze kennis en ervaring waardoor alles zo snel mogelijk van punt A naar punt B gaat. Wij beschikken namelijk over eigen vrachtwagens, verhuisdozen en een opslagruimte. Nadat wij alles veilig hebben afgeleverd op het nieuwe adres, kunt u ervoor kiezen om onze handyman in te schakelen. Hij sluit alle elektronische apparaten aan en werkt de snoeren weg. Heeft u nog spullen die opgehangen moeten worden? Dit regelt hij ook voor u.

Maak een afspraak met ons

Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Maak dan een afspraak met ons en wij regelen uw complete bedrijfsverhuizing in Zwolle. Neem telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65 of stuur een e-mail naar info@unizorgbv.nl. U zult snel merken dat het zakelijk verhuizen van uw inboedel in Zwolle soepel en vertrouwd verloopt!

Vul het contactformulier in!