Huis leeghalen na overlijden in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Moet u een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare in Zwolle? Dat is een ingrijpende gebeurtenis wat u waarschijnlijk veel tijd en energie kost. Neem daarom Unizorg BV in de arm. Wij ontzorgen u met het leeghalen van het huis in Zwolle na het overlijden van de bewoner. Vooraf wordt dit in veel gevallen eerst besproken met de notaris. Wij gaan ieder hoekje en gaatje langs om te kijken of er nog spullen zijn die financiële of emotionele waarde hebben. U weet dan snel waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Een huis leeghalen na het overlijden van uw dierbare in Zwolle? Wij staan u bij!

Onze vakkundige medewerkers werken met een vastberadenheid en motivatie om onze klanten zo goed mogelijk te helpen op een tempo wat voor hen het prettigst aanvoelt. Wij weten dat een huis leeghalen na het overlijden van een vriend, familielid of geliefde zeer pijnlijk kan zijn; ons bedrijf in Zwolle staat u daarom graag bij. Wij beschikken over eigen transport, verhuisdozen en een opslagruimte. De verhuizing of ontruiming kan daarom zeer spoedig verlopen nadat u contact met ons hebt opgenomen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Misschien heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u direct alle mogelijkheden bespreken. Waar u ook mee zit, twijfel niet om contact met ons professionele bedrijf op te nemen. U wordt zo goed mogelijk geadviseerd en geïnformeerd, zodat u met een gerust gevoel een zakelijke relatie met ons aangaat. Bel ons via 06 341 362 65 of stuur een e-mail naar info@unizorgbv.nl.

Vul het contactformulier in!