Het verhuizen van uw kantoor in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wilt u de spullen van uw kantoor verhuizen naar een andere locatie in regio Zwolle? Unizorg BV is hét verhuisbedrijf dat u ontzorgt. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten met veel plezier en kunde. Onze medewerkers gaan respectvol met uw spullen om en werken goed met elkaar samen zodat uw kantoorverhuizing zo soepel en spoedig mogelijk verloopt.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Uw kantoor verhuizen in Zwolle

Wij regelen uw bedrijfsverhuizing graag voor u van begin tot eind. Ons bedrijf beschikt over ervaren verhuizers, schoonmakers en chauffeurs. Wanneer u voor onze expertise kiest, maakt onze verhuisadviseur vooraf een scherpe offerte die aansluit op uw situatie en wensen. Daarna pakken wij uw spullen vakkundig in, worden deze geladen in onze eigen vrachtwagens en worden deze gelost op de gewenste locatie. In overleg pakken we uw zakelijke inboedel natuurlijk ook graag voor u uit. Het verhuizen van alle spullen van uw kantoor in Zwolle betekent vaak ook dat spullen opnieuw moeten worden geïnstalleerd. Onze handyman regelt dit voor u en werkt alles netjes af.

Laat uw kantoorverhuizing aan ons over

Wilt u gebruikmaken van onze facilitaire diensten en verhuis- en transportdiensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 341 362 65 of door een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl. Wij ontzorgen u bij het verhuizen van uw kantoor in Zwolle!

Vul het contactformulier in!