Leegstandsbeheer in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wilt u een ervaren bedrijf op het gebied van leegstandsbeheer in Zwolle inhuren? Twijfel dan niet en neem Unizorg BV in de arm. Wij nemen graag de zorg van zowel woningen als bedrijfspanden op ons. We zorgen ervoor dat er geen achterstallig onderhoud ontstaat, zodat het vervallen van uw pand wordt voorkomen. Vervallen panden zorgen namelijk voor waardevermindering en dat is nu juist wat u niet wilt.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Wij zorgen voor professioneel leegstandsbeheer in regio Zwolle

Het komt helaas vaak voor dat panden leegstaan. Het is dan nodig dat er nog wel regelmatig onderhoud uitgevoerd wordt. Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan:

  • Algehele schoonmaak
  • Doorspoelen sanitaire voorzieningen
  • Tuinonderhoud
  • Glasbewassing en verwijderen van spinraggen

Door gebruik te maken van ons leegstandsbeheer voor uw pand in regio Zwolle, investeert u in de waarde van uw pand. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn niet alleen expert op het gebied van leegstandsbeheer in Zwolle, maar ook kunnen wij u helpen bij particulier transport en verhuizingen.

Schakel direct onze hulp in door ons te bellen of mailen

Maak een afspraak met ons of bespreek alle mogelijkheden door telefonisch contact met ons op te nemen via 06 341 362 65. Wilt u liever een e-mail sturen? Dit doet u via info@unizorgbv.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan zo snel mogelijk verder.

Vul het contactformulier in!