Verhuizingen

1 HELDERE & SCHERPE OFFERTE

Wij leveren kwaliteitsverhuizingen tegen zeer scherpe prijzen. Om een scherpe offerte te kunnen maken, komt vooraf een verhuisadviseur uw situatie, wensen en mogelijkheden bekijken en bespreken. Want alhoewel er wel een soort blauwdruk bestaat voor het uitvoeren van verhuizingen is elke verhuizing uniek op zich. Daarna ontvangt u van ons een schriftelijke offerte, waarin helder en duidelijk de afgesproken werkzaamheden en kosten beschreven staan. Wij hechten aan duidelijkheid waarbij wij een totaalprijs noemen, zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u liever een verhuiswagen met chauffeur/laadmeester (en één of meerdere verhuizers) tegen een afgesproken uurtarief willen inhuren, terwijl u zelf via familie of vrienden eventueel ook voor hulp zorgt, dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

2 VAKKUNDIG INPAKKEN, LADEN & LOSSEN

Ons verhuisteam bestaat uit echte vakmensen die alles voor u in dozen kunnen inpakken en eventueel ook uitpakken, evenals de demontage en montage van uw meubilair. Naast dat zij veel ervaring hebben, zijn zij zeer gemotiveerd om uw verhuizing perfect te laten verlopen. Hierdoor is uw kostbare huisraad in betrouwbare handen. U kunt het inpakken ook zelf geheel of ten dele ter hand nemen.

3 PROFESSIONEEL TRANSPORT & OPSLAG

Wij beschikken over alle denkbare faciliteiten die u van een modern verhuisbedrijf mag verwachten, zoals deugdelijk en modern materieel / materiaal, geconditioneerde opslagruimte, verhuur/verkoop van verhuisdozen, enz. Ondanks dat uw inboedel (of overige goederen) bij ons in vertrouwde handen is en wij er zeer zorgvuldig mee om gaan, is deze standaard zeer goed verzekerd tegen schade, diefstal en verlies.

4 HANDYMAN

Onze HandyMan zorgt ervoor dat u snel weer op orde bent. Zo sluit hij bijvoorbeeld uw elektrische apparaten aan, of hangt uw schilderijen, gordijnen en/of verlichting op. Ook voor allerhande andere klussen binnen- en buitenshuis draaien wij onze hand niet om.

5 COLLEGIALE HULP

Comments are closed.