Over ons

Unizorg BV: uw facilitaire dienstverlener

 • Waarom u dankzij Unizorg BV een aangename omgeving krijgt om in te wonen en werken

  Een verhuizer die te laat komt of een grote mond opzet? Of een ontruiming, waarbij allerlei persoonlijke attributen verloren gaan? Een schoonmaakklus waarbij het eindresultaat niet bevalt, omdat het pand viezer is dan toen de schoonmaker eraan begon? Het zijn zomaar wat voorbeelden, die veel geld kosten en vooral veel negatieve energie opleveren. De oplossing is helder: bij Unizorg BV uit Zwolle bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuizing, ontruiming of andere facilitaire klus. Diverse particulieren en organisaties worden door ons al naar tevredenheid geholpen.

  Over Unizorg BV

  Mijn naam is Larry Breunis, eigenaar van Unizorg BV. Ik ben gaan ondernemen om mensen te helpen op weg naar een aangename woon- en werkomgeving. Ik ben sinds 2007 actief met Unizorg BV.

  Het is belangrijk om mensen te helpen als het gaat om verhuizen, ontruimen, facilitaire dienstverlening en transport en logistiek. Als het om verhuizen of ontruimen gaat, is het vaak een ingrijpende gebeurtenis. Dat moet op een nette en ordentelijke manier verlopen. Zeker als het gaat om een verhuizing voor senioren. Zij verlaten een plek waar ze decennia lang gewoond hebben. Daar moet je uitgebreid de tijd voor nemen, zodat zij rustig afscheid kunnen nemen van die bijzondere plek. Dat onderscheidt mijn bedrijf van anderen. Zo zou ik zelf ook graag verhuisd willen worden. Uiteraard geldt dit ook voor bedrijfsverhuizingen. De belangrijke documenten worden netjes vervoerd, zodat er op de nieuwe locatie snel weer gewerkt kan worden.

   

  Deze werkwijze passen wij ook toe bij ontruimingen, het leeghalen van panden nadat de bewoner is overleden. Dit werk wordt vaak afgestemd met de notaris. Daarvoor gaan wij ieder hoekje en gaatje langs om te kijken of er nog spullen zijn blijven liggen die enige waarde hebben, financieel of emotioneel. Ook hierbij zorgen wij ervoor dat de mensen snel weten waar ze aan toe zijn.

  Diezelfde vastberadenheid en motivatie hebben mijn medewerkers en ik als het gaat om een klus in de facilitaire dienstverlening of transport en logistiek. Wanneer er gewerkt moet worden in een spoelkeuken, of als er magazijnwerk moet worden gedaan of als er daadwerkelijk sloopwerkzaamheden moeten plaatsvinden, zorgen wij er ook voor dat dit netjes gebeurd. Ik vind het belangrijk dat er zorgvuldig gewerkt wordt. Zodat die aangename woon- en werkomgeving die wij beloven, ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

   

Klantbeoordelingen

Uniek in zorgvuldigheid

Unizorg BV is een dienstverlenend bedrijf met het vizier gericht op het creëren en onderhouden van aangename en optimale verblijfsomgevingen voor u om in te leven, te slapen, te werken of te ontspannen. In alle verschillende huisvestingsvormen en diensten daaromheen, kunnen wij vrijwel zeker iets voor u betekenen met een uniek totaalconcept aan dienstverlening. De dienstverlening van Unizorg kenmerkt zich door de flexibele aanpak en korte lijnen met de mensen voor wie wij werken. Bij ons staan de wensen van u, de opdrachtgever, dan ook centraal en wij zullen de overeengekomen werkzaamheden dan ook met aandacht en zorgvuldigheid voor u uitvoeren.

Verhuizen en Opslag

Wij kunnen bogen op een ruime ervaring op het gebied van verhuizen en opslag, (meubel)transport, vervoer en ingebruikstelling van medische voorzieningen, ergonomie en facilitaire dienstverlening en willen dit dan ook graag ten dienste stellen van u. Ons team medewerkers bestaat uit alleskunners en specialisten die elkaar dusdanig weten te versterken en dienstbaarheid voorop stellen, waardoor u als klant uiterst tevreden zult zijn met de oplossingen en resultaten.

Oplossingen

Mocht er echter voor uw probleem of verzoek niet direct een oplossing zijn binnen ons bedrijf, dan zijn er binnen ons netwerk mogelijkheden en oplossingen waaruit wij kunnen putten om u toch van dienst te kunnen zijn. Onze oplossingen kenmerken zich door effectiviteit, constante kwaliteit en kostenbeheersing. Mocht u desondanks meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen via:info@unizorgbv.nl of 06 - 34 13 62 65.

Gezondheid en welzijn

Unizorg hecht de grootst mogelijke waarde aan de gezondheid en het welzijn van mens en omgeving en streeft daarbij naar een uitvoering van de werkzaamheden die mens en milieu zo min mogelijk belasten en duurzaam hergebruik van de vrijkomende goederen- en afvalstromen, voor zover de technische mogelijkheden en wet- en regelgeving dit toelaten en toestaan. Al de afvalsoorten worden bij de bron strikt gescheiden en als zodanig aangeleverd bij onze maatschappelijke partners en recyclingbedrijven. Op het gebied van veiligheid worden de hoogste normen in acht genomen.

Wij werken onder andere voor: overheden, waterschappen, zorgverzekeraars, thuiszorgorganisaties, zorginstellingen, laboratoria, advocatenkantoren, notarissen en diverse andere bedrijven en organisaties.