Particulier transport in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wij zijn hét bedrijf voor particulier transport in regio Zwolle. Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een vakkundig verhuisbedrijf met medewerkers die zorgvuldig met uw spullen omgaan? Zoek dan niet verder, want met jarenlange kennis en ervaring weten wij hoe we zo soepel en spoedig mogelijk uw spullen verhuizen van punt A naar punt B.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Schakel onze hulp in voor particulier transport in regio Zwolle

Verhuizen is voor de meeste mensen geen pretje, maar door de hulp van Unizorg BV in te schakelen, verloopt het zo prettig mogelijk. Voorafgaand aan uw verhuizing komt er graag een verhuisadviseur bij u langs. Uw situatie, wensen en alle mogelijkheden worden dan met u besproken. Hierna wordt een overzichtelijke offerte opgesteld met een scherpe prijs. Gaat u akkoord? Dan komt ons professionele team uw inboedel inpakken, laden en lossen op de plaats van bestemming. Onze diensten in particulier transport in Zwolle zijn eindeloos. Wij bieden u ook andere services aan, zoals:

Wat uw wensen of behoeften ook zijn, ons bedrijf met vakkundige medewerkers maakt het zeker mogelijk.

Laat ons uw goederen transporteren

Het transporteren van goederen is ons vakgebied, dus neem ons in de arm bij het particulier transport van uw inboedel in Zwolle en omgeving. Wij helpen u graag van begin tot eind. Onze handyman kan zelfs uw gordijnen en schilderijen komen ophangen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 341 362 65 of door ons een e-mail te sturen via info@unizorgbv.nl.

Vul het contactformulier in!