Particuliere verhuizing in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wij ontzorgen u bij uw particuliere verhuizing in regio Zwolle. Voor veel mensen is verhuizen geen feestje en daarom gaan zij op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf. In Zwolle zijn wij dé specialist op het gebied van zowel een particuliere als zakelijke verhuizing. Onze medewerkers gaan namelijk zeer zorgvuldig en respectvol met uw spullen om en door onze transparante werkwijze komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Een soepele particuliere verhuizing in regio Zwolle

Voorafgaand aan uw verhuizing komt er vanuit Unizorg BV graag een verhuisadviseur bij u langs. Hij of zij bespreekt al uw wensen, uw situatie en de mogelijkheden met u. Zo kunnen wij u de beste verhuizing aanbieden, tegen de scherpste prijs en in een tempo dat bij u het best aansluit. Bij seniorenverhuizingen nemen wij bijvoorbeeld meer tijd, omdat de bewoners graag op hun tempo afscheid nemen van hun huis. Dit geldt ook voor het leeghalen van een huis nadat iemand is overleden, omdat er dan zeer nauwkeurig wordt gekeken naar spullen die eventueel op ‘verstopte’ plekken liggen. Laat dus zeker al uw wensen aan ons weten, want wij houden hier altijd rekening mee.

Schakel onze hulp eenvoudig in

Heeft u onze hulp nodig voor een particuliere verhuizing of andere facilitaire dienst in Zwolle? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06 341 362 65 of door ons een e-mail te sturen via info@unizorgbv.nl. Het is tevens mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in!