Seniorenverhuizing in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wilt u de hulp van een erkend bedrijf inschakelen dat de seniorenverhuizing in regio Zwolle vakkundig en respectvol uitvoert? Neem dan zeker eens contact op met Unizorg BV. Wij verzorgen al sinds 2007 verhuizingen van begin tot eind, zodat u zo goed mogelijk wordt ontzorgd.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Wij nemen de tijd voor iedere seniorenverhuizing in regio Zwolle

Gaat u als senior verhuizen? Dan heeft dit waarschijnlijk een grote impact op uw leven. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom nemen wij de tijd om uw seniorenverhuizing in Zwolle in uw tempo te voltooien. Op deze manier heeft u de ruimte om afscheid te nemen van de woning waar u veel dierbare herinneringen heeft opgedaan. Voorafgaand aan uw verhuizing is het mogelijk om onze verhuisadviseur te spreken. Al uw wensen worden in dit gesprek besproken en we stellen een heldere offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit geldt tevens ook voor iedere andere particuliere verhuizing.

Maak een afspraak en profiteer van onze expertise

Een medewerker van ons bedrijf komt graag bij u langs om de mogelijkheden van uw seniorenverhuizing in Zwolle te bespreken. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06 341 362 65 of door een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl. We maken dan samen zo spoedig mogelijk een afspraak.

Vul het contactformulier in!