Ontruimingen

Veilig, verantwoord en schoon ontruimen

Een ontruiming, of dit nu een bedrijfsontruiming of een woningontruiming is, komt bijna altijd voort uit een probleem. Denk aan overlijden, financiële problemen of een uitzetting. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf dat de ontruiming uitvoert, vakkundig, netjes en professioneel te werk gaat. Daarvoor bent u bij Unizorg BV aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van ontruimingen en hebben er al vele honderden mogen uitvoeren. Ook als het gaat om het leegruimen, schoonmaken en opleveringsklaar maken van uw zolder, schuur of woning.

Woningontruiming

Een schoon huis voor de nieuwe eigenaar, dat is belangrijk bij de overdracht. Maar het is best een heel gedoe om een woning helemaal schoon te maken. Daarom kunt u bij Unizorg terecht om dit aan ons uit te besteden. Na een inventarisatiegesprek, waarin de wensen en behoeften worden gepolst, krijgt u de offerte met daarin alle beschreven werkzaamheden en kosten. U krijgt altijd een totaalprijs, zodat direct duidelijk is waar u aan toe bent.

Wij voeren de werkzaamheden begripvol en discreet uit. Denk hierbij aan: * Verwijderen en afvoeren van inboedel * Verwijderen van vloerbedekking/behang * Verwijderen van spijkers en schroeven * Opvullen van gaten in de muren * Reinigen van sanitair in toilet, badkamer en keuken * Diverse herstelwerkzaamheden * Verhuizen van de inboedel naar een ander adres of opslag * Overige schoonmaakwerkzaamheden * Uw specifieke verzoek

Belangrijke tip:

Indien het om een huurwoning gaat, is het verstandig om vooraf contact te zoeken met de verhuurder om een voorinspectie te laten doen. Leg dit ook schriftelijk vast, dat voorkomt achteraf een hoop problemen.

Bedrijfsontruiming

Het vakkundig ontruimen en bezemschoon opleveren van uw pand, dat is het doel van een bedrijfsontruiming. Wanneer u dit zelf moet doen, kost dit veel tijd en energie. Bij Unizorg nemen wij u dit project graag uit handen. We benaderen ieder project vanuit uw wensen en eisen. Daardoor is iedere ontruiming een maatwerkproject. Bij het ontruimen zorgen we ook weer voor een passende offerte, waarin duidelijk en helder staat beschreven wat de werkzaamheden inhouden en wat de kosten zijn. Zaken die Unizorg tijdens een bedrijfsontruiming uitvoert:

* Kantoormeubilair afvoeren
* Machines en stellingen verwijderen
* Vloerbedekking verwijderen
* Systeemwanden en plafonds verwijderen
* Archief- en datavernietiging
* Uw specifieke verzoek

Onderhoud bij leegstand

Kantoorpanden staan regelmatig maanden leeg. Hetzelfde zie je terug in de woningmarkt, waar sommige huizen al leeg staan terwijl de vorige bewoners al lang en breed vertrokken zijn. Niet ideaal om het pand alsnog te verhuren of te verkopen. Unizorg neemt de zorg voor deze panden graag op zich. Wij verzorgen het periodiek onderhoud en de schoonmaak, zodat er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Dit voorkomt vervallen panden en onnodige waardevermindering van uw eigendom. U kunt hierbij aan de volgende werkzaamheden denken:

* Algehele schoonmaak
* Doorspoelen sanitaire voorzieningen
* Verhelpen technische gebreken
* Glasbewassing en verwijderen van spinrag
* Schilderwerk
* Tuinonderhoud

Milieu en omgeving zijn belangrijk

Het welzijn van mens en omgeving staat hoog in het vaandel bij Unizorg. Daarom wordt er bij de uitvoering van de werkzaamheden naar gestreefd om mens en milieu zo min mogelijk te belasten. Ook willen wij, indien wet- en regelgeving dit mogelijk maakt, ervoor zorgen dat de vrijgekomen goederen- en afvalstromen zo duurzaam mogelijk worden hergebruikt. Alle afvalsoorten worden bij de bron strikt gescheiden en als zodanig aangeleverd bij onze maatschappelijke partners en recyclingbedrijven. Op het gebied van veiligheid worden de hoogste normen in acht genomen. Wij voeren afval gesorteerd en milieubewust af, zodat recycling mogelijk is. Denk hierbij aan: papier en karton, plastics en kunststoffen, textiel, glas, chemisch afval, elektronica- en computerafval, bouw- en sloopafval, metalen.

Hiermee willen wij onze en uw ecologische voetafdruk verkleinen en een bijdrage leveren aan een gezonde en schone leefomgeving.

info@unizorgbv.nl of bel 06 - 34 13 62 65