Transport en Logistiek

Vervoeren van goederen in goede handen bij Unizorg

U heeft breekbare goederen, geen tijd om het zelf te vervoeren en de kosten om het zelf te doen zijn ook heel hoog. Zomaar wat problemen die u kunt ondervinden als het gaat om het vervoeren van vracht. En dat zijn problemen die u liever niet heeft. Unizorg heeft zich daarom gespecialiseerd in het hoogwaardig transporteren van uw kwetsbare goederen.

De sector transport is veel meer dan alleen vervoer van punt A naar B. Wij kunnen zorgen voor het vakkundig bezorgen van uw goederen, maar doen daarnaast nog veel meer. We verzorgen het transport en plaatsen, indien gewenst de goederen op de juiste locatie. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat de goederen geïnstalleerd worden. Unizorg BV is uw vervoerspartner, we beschikken over de benodigde vergunningen om als beroepsgoederenvervoerder actief te mogen zijn. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Uitgebreid netwerk

Unizorg beschikt over een uitgebreid netwerk van partners, met wie wij samenwerken. Dit zijn gerenommeerde partijen, waardoor we altijd een juiste oplossing voor uw vervoersprobleem kunnen bieden.

Inhuur tijdelijk personeel logistieke sector

Binnen de logistieke sector beschikt Unizorg over gemotiveerde vakmensen die per direct inzetbaar zijn als magazijnmedewerker, (heftruck)chauffeur of interim-manager. Tijdelijk personeel inhuren biedt veel voordelen: tijdelijke medewerkers zijn flexibel, snel inzetbaar en ze zorgen voor een verlaging van de loonkosten op de lange termijn. Bovendien kunt u zo beschikken over medewerkers met specifieke vaardigheden en ervaring. De juiste persoon om uw probleem te tackelen.

Unizrog biedt u de gekwalificeerde vakmensen, zodat u snel kunt inspringen op de ontwikkelingen in uw vakgebied. Mocht u om wat voor reden dan ook tijdelijk personeel willen inhuren, neemt u dan gerust contact op. We informeren en adviseren u graag.

info@unizorgbv.nl of 06 - 34 13 62 65