Transportbedrijf in Zwolle

Wilt u de hulp van een professioneel transportbedrijf uit Zwolle inschakelen? Heeft u breekbare, grote en zware goederen en geen tijd om het zelf te vervoeren? Dan staat Unizorg BV direct voor u klaar. Ons vakkundige personeel is gespecialiseerd in het hoogwaardig transporteren van uw kwetsbare goederen.

Schakel ons transportbedrijf uit Zwolle in

De transportsector is veel meer dan alleen vervoer van punt A naar punt B. Ons professionele transportbedrijf in Zwolle zorgt voor het vakkundig bezorgen van uw goederen. Daarnaast kunt u voor nog voor veel meer facilitaire diensten bij ons terecht. We verzorgen het transport en plaatsen, indien gewenst, de goederen op de juiste locatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de goederen geïnstalleerd worden. Ons ervaren transportbedrijf is uw vervoerspartner in regio Zwolle. Wij beschikken over de benodigde vergunningen om als beroepsgoederenvervoerder actief te mogen zijn. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Uitgebreid netwerk

Ons transportbedrijf in Zwolle beschikt over een uitgebreid netwerk van partners met wie wij graag samenwerken. Dit zijn gerenommeerde partijen, waardoor we altijd een juiste oplossing voor uw vervoersprobleem kunnen bieden.

Wij huren tijdelijk personeel in

Binnen de logistieke sector in Zwolle beschikt ons transportbedrijf over gemotiveerde vakmensen die per direct inzetbaar zijn als magazijnmedewerker, (heftruck)chauffeur of interim-manager. Tijdelijk personeel inhuren biedt veel voordelen. Tijdelijke medewerkers zijn flexibel, snel inzetbaar en ze zorgen voor een verlaging van de loonkosten op de lange termijn. Bovendien beschikt u op deze manier over medewerkers met specifieke vaardigheden en ervaring. Er is altijd een geschikt persoon om uw probleem te tackelen.

Schakel onze hulp in of huur tijdelijk personeel in

Unizorg BV biedt u de gekwalificeerde vakmensen, zodat u snel inspringt op de ontwikkelingen in uw vakgebied. Mocht u - om wat voor reden dan ook - tijdelijk personeel willen inhuren, neem dan gerust contact met ons op. We informeren en adviseren u graag. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze hulp in te schakelen als u onze transportservice of verhuisservice nodig heeft. Wij zijn tevens specialisten op het gebied van woningontruimingen. Bel ons via 06 341 362 65  of stuur een e-mail naar info@unizorgbv.nl.