Verhuizingen

verhuizingen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten van verhuizingen: particuliere verhuizingen, bedrijfsmatig (intern/extern), piano's/vleugels/instrumentarium, dé- en montage van meubilair, machinevervoer, inboedelopslag etc.

Gekwalificeerd verhuizen voor een scherpe prijs

Verhuizen, voor veel mensen is het geen feest. Al die spullen die ingepakt - en later weer uitgepakt - moeten worden. Meubels die niet door de voordeur passen, of die soms naar een tweede verdieping moeten worden getakeld. Of wanneer het om de verhuizing van het bedrijf gaat, het idee dat er dagenlang niet gewerkt kan worden. Het vooruitzicht zorgt bij menigeen voor angstzweet en irritaties. Hoe anders is het bij Unizorg BV uit Zwolle. Wij hebben een vakkundig verhuisteam, dat de spullen vakkundig voor u in dozen verpakt en uw meubelen demonteert en monteert. Wij kunnen de hele verhuizing voor u uit handen nemen en tot in de puntjes verzorgen.

Seniorenverhuizingen

Unizorg BV is een erkende seniorenverhuizer. Al sinds 2007 verzorgen wij verhuizingen voor bedrijven (intern/extern) en particulieren. Of het nou gaat om een piano, machinevervoer of inboedelopslag: onze mensen werken snel, vakkundig en zorgvuldig. Daarbij nemen wij de tijd om de verhuizing in het door u gewenste tempo te voltooien.

Wanneer u als senior gaat verhuizen, heeft dit een enorme impact op uw leven. Immers, vaak verlaat u de plek waar u al vele tientallen jaren heeft gewoond. Dat is emotioneel zwaar. Daarom nemen wij bij Unizorg de tijd om de verhuizing in uw tempo te voltooien. Zo kunt u rustig afscheid nemen van de plek met al die dierbare herinneringen.

Transparante werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om uw verhuizing te laten regelen door Unizorg, dan kiest u voor de volgende transparante werkwijze.

 

  1. Heldere en scherpe offerte

Er bestaat een soort van blauwdruk voor verhuizen, toch staat iedere verhuizing op zichzelf. Daarom komt een verhuisadviseur vooraf bij u langs om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunnen wij de beste verhuizing leveren, tegen de scherpste prijs. In onze offerte staan de afgesproken werkzaamheden en kosten overzichtelijk beschreven.

  1. Vakkundig inpakken, laden en lossen

Te laat komen, slecht omgaan met uw spullen: aan verhuizers kleeft soms een negatief imago. Daarom is het goed om te weten dat Unizorg beschikt over echte vakmensen, die zorgen voor een perfecte verhuizing. Onze mensen kunnen uw spullen in dozen inpakken en eventueel weer uitpakken. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Dat doen ze zorgvuldig, zodat u dit met een gerust hart aan ons kuntoverlaten.

  1. Professioneel transport en opslag

Een verhuizing is een logistieke puzzel. Hoe krijg je immers zo snel mogelijk alles van plek a naar b? En dan ook nog eens veilig en vertrouwd, zodat het twaalfdelige servies het ook overleeft? Unizorg beschikt over eigen vrachtwagens, opslagruimte en verhuisdozen. Alles is aanwezig om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

  1. Handyman

Wanneer alles is uitgeladen, begint het inrichten van de nieuwe ruimte natuurlijk. En dan komt ook het moment dat alle elektronische apparaten aangesloten moeten worden en de snoeren weggewerkt dienen te worden. Een heel karwei. Wij beschikken over een handyman, die dit werk voor u uit handen kan nemen. Ook als het gaat om het ophangen van gordijnen of schilderijen.

  1. Collegiale hulp

Unizorg staat ook klaar voor collega's. Het is voor deze bedrijven ook mogelijk om onze vakmensen in te huren voor diverse verhuizingen.