Studentenverhuisservice in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Bent u op zoek naar goedkope studentenverhuisservice in regio Zwolle? Unizorg BV is specialist op het gebied van verhuizingen en biedt u de laagste prijzen aan. Dit doen wij onder andere door uw verhuizing door zorgvuldige studenten te laten uitvoeren. Deze verhuizers zijn een stuk goedkoper, maar kunnen uw spullen net zo goed van punt A naar punt B transporteren als ervaren verhuizers.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Kies voor dé studentenverhuisservice in Zwolle

Onze studentenverhuisservice wordt u aangeboden in heel regio Zwolle en - alhoewel u bespaart op de prijs – u levert niets in op kwaliteit. Wij bieden u vooraf een scherpe offerte aan, zodat u weet waar u aan toe bent. Het is mogelijk om onze studenten uw spullen in te laten pakken en ook weer uit te laten pakken. Natuurlijk doen ze dit zorgvuldig, zodat u met een gerust gevoel uw inboedel – inclusief meubels - laat verhuizen. Vanzelfsprekend is het laden en lossen een dienst die onze studentenverhuisservice in Zwolle u altijd aanbiedt.

Maak kennis met onze verhuisstudenten

Heeft u een ervaren verhuisbedrijf nodig voor een bedrijfsontruiming, kantoorverhuizing of een andere facilitaire dienst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 341 362 65 of door een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl. Het is tevens mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in!