Verhuizers inhuren in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Wilt u verhuizers inhuren in regio Zwolle? Schakel dan de hulp in van Unizorg BV. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf met betrouwbare, behulpzame en hardwerkende medewerkers. Wanneer u voor ons kiest, profiteert u van onze transparante werkwijze en andere voordelen.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Professionele verhuizers inhuren voor heel regio Zwolle

Onze transparante werkwijze houdt in dat u voorafgaand aan uw verhuizing – in overleg met onze verhuisadviseur – een heldere, scherpe offerte ontvangt. Hierin staan alle afgesproken werkzaamheden en kosten duidelijk beschreven. Gaat u akkoord en wilt u onze verhuizers inhuren voor uw verhuizing in regio Zwolle? Dan maken we een afspraak op uw gewenste datum. Wij komen graag uw spullen inpakken, laden, lossen en eventueel ook weer uitpakken. Heeft u een klein budget? Dan bieden wij u onze studentenverhuisservice aan.

Neem telefonisch contact met ons op om direct een afspraak te maken

Wilt u onze verhuizers inhuren, gebruikmaken van ons particuliere transport of heeft u ons nodig voor een ontruiming van een pand in Zwolle? Maak dan een afspraak met onze professionele medewerkers door telefonisch contact met ons op te nemen via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@unizorgbv.nl. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Vul het contactformulier in!