Woningontruiming in Zwolle

Uitgebreide facilitaire dienstverlening

Voor iedere opdracht de juiste specialist

Compleet leegstandsbeheer

Heeft u professionele medewerkers nodig voor uw woningontruiming in Zwolle? Schakel de hulp dan in van Unizorg BV. Het is belangrijk dat het bedrijf die de ontruiming uitvoert, vakkundig, netjes en professioneel werkt. Daarom kiest u voor ons; wij zijn specialist op het gebied van woningontruiming in de hele regio Zwolle.

Heeft u vragen over onze diensten?

06-34136265

Wij weten hoe ingrijpend een woningontruiming in Zwolle is

Een ontruiming, of dit nu voor uw bedrijf of woning is, komt meestal voort uit een probleem. Denk bijvoorbeeld aan een uitzetting, een overleden bewoner of financiële problemen. Daarom wilt u niet zomaar iemand inhuren voor uw woningontruiming in Zwolle. Unizorg BV is hét bedrijf dat u in de arm wilt nemen, want wij hebben al vele honderden ontruimingen mogen uitvoeren. Wij ruimen uw pand leeg, maken het goed schoon en maken het klaar voor oplevering. De volgende werkzaamheden voeren wij zoal uit:

  • Verwijderen en afvoeren van inboedel
  • Verwijderen van vloerbedekking en behang
  • Opvullen van gaten in de muren
  • Reinigen van sanitaire voorzieningen

Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden

De voorgenoemde diensten zijn maar een aantal punten in wat wij u aanbieden. Vraag naar alle mogelijkheden bij ontruimingen en leegstandsbeheer door ons te bellen via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@unizorgbv.nl. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Vul het contactformulier in!